HOT IRON

Ha rövid idő alatt szeretnél látványos formát elérni, és a keményebb edzésektől sem rettensz meg, a Hot Iront neked találták ki! Ez egy magával ragadó súlyzó-rudas csoportos edzésforma.

Izgalmas, dinamikus, biztonságos, tudományos alapú, és extrém hatékony. Utóégető hatással bír, vagyis szervezeted nemcsak az edzés során, de utána 24 órával is küzdeni fog a zsírsejtekkel. Ha vékony vagy akkor is ajánlott, mert szálkás, definiált izmokra és formásabb alakra tehetsz szert! Csoportosan együtt mozgunk jobbnál jobb mai zenékre!

A HOT IRON edzésrendszere a biztonság, és a hatékonyság érdekében periodizációra épül, a maximális hatás érdekében érdemes a programokat 6-12 hetente változtatni!

8-12 hét HOT IRON 1 után érdemes változtatni az edzésingeren, és áttérni HOT IRON 2 – re majd 8-12 hétig látogatni, ugyancsak heti 2 maximum 3 alkalommal.

HOT IRON 2-t megnyújtott edzésidő, új, változatos, összetettebb gyakorlatok, még hatékonyabb feszesítés, és testzsír csökkentés jellemzi. 

  • Folyamatos zsírégetés
  • Feszesítő gyakorlatok
  • Erős izomstabilitás
Hot Iron

Alkalmazható bárhol, bármilyen fittségi szinten, és bármilyen fittségi célhoz. Használatával erőt, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot, és a törzs izmok stabilitását tudjuk fejleszteni. Kiválóan és gyorsan formálja a testet mivel egy időben több izomcsoportot is tudunk mozgatni!